JEG ELSKER AT HOLDE FOREDRAG. DERFOR GØR JEG DET.

Ligeså længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft evnen til at omsætte noget jeg selv har oplevet til en god historie, som andre kunne lære noget af.

Mit nysgerrighed og mit mod har gjort, at jeg er havnet i en række udfordrende situationer, hvor jeg ærligt talt har haft lidt svært ved at bunde. Men på den ene eller den anden måde har jeg overlevet.

Jeg elsker at dele mine erfaringer med andre, og mærke den energi der opstår, når dem jeg er sammen med bliver inspirerede og får nye vinkler til den proces, som de selv er igang med.

Så dybest set er jeg en tankpasser, der hælder lidt nyt brændstof på, nøjagtigt ligesom min bedstefar var det med sin Uno-X tank. Og det er ganske fint.

Jeg holder tre forskellige foredrag:

“LEV DIN DRØM – og lær af de knubs det giver”

Er den ærlige fortælling om , hvordan jeg fik ideen til det danske bobslædehold, hvordan vi kom igang, og hvordan vi efter fire utroligt udfordrende år kvalificerede os til de olympiske vinterlege, for så ikke at blive udtaget på grund af skærpede nationale krav.

Men det er frem for alt en fortælling om visioner, vedholdenhed og kammeratskab. Både dem der overlevede, og dem der ikke gjorde.

 

“HIGH IMPACT TEAM – når  læring bliver vigtigere end medalje”

Dette foredrag tager en anden vinkel på historien om bobteam.dk, idet det i højere grad fokuserer på teamets samlede læring omkring samarbejde, fremdrift og loyalitet.

Eksempelvis læringen omkring betydningen af fælles forpligtende målsætninger både for resultatmål, præstationsmål og procesmål.

 

 

“HELVEDET TUR/RETUR – den virkeligt lange vej tilbage”

Jeg pressede mig selv for hårdt over for lang tid, og jeg gjorde det i en jobsituation som reelt ikke gav mening for mig.

Det var rigtigt dumt, for jeg blev rigtigt syg. Og ikke bare blev jeg rigtigt syg, jeg skulle også bruge ufatteligt lang tid for at blive rask igen. Min drøm er at min historie bruges til at andre undgår det samme.

Alle tre foredrag kan holdes på dansk, tysk og engelsk.

Skriv til mig på tj@happyfire.dk, hvis du/I ønsker yderligere informationer om foredragene, eksempelvis med henblik på at afklare konkrete datoer eller for at høre, hvad det vil koste i den sammenhæng, som I vil bruge det.

I kan også ringe på +45 30 48 62 28.