Hej og velkommen til  HappyFire Performance Lab.

Mit navn er Tom Johansen. Jeg er 47 år gammel og gift med Hanne. Vi er forældre til Rasmus på 14 år og Nanna på 11 år med.

Jeg har grundlagt HappyFire Performance Lab, for at kunne dele de bedste af mine erfaringer med dig.

I min bagage har jeg både sejre og nederlag  fra idrættens verden og fra erhvervslivet, for jeg har jongleret begge karrierer sideløbende.

Mest kendt er jeg som tidligere pilot på det danske bobslædelandshold bobteam.dk. En rolle som gav mig mange kompetencer indenfor organisationsudvikling, kommunikation og lederskab.

Det jeg brænder mest for, mit kald,  er at hjælpe mennesker med forfølge deres drømme med dedikation og en god plan. Derfor arbejder jeg i krydsfeltet mellem inspiration, ledertræning og coaching.

Selvom jeg har lært rigtigt meget ved at dyrke eliteidræt, så mener jeg man skal være påpasselig med at overføre alt for meget fra idrættens verden til erhvervslivet. Frem for alt skal man passe på med ikke bare at falde for klichéer, bare fordi de kan være hensigtsmæssige at trække ind i den ene eller den anden sammenhæng. Men der er mange gode ting, der kan trækkes over og bruges som inspiration.

Jeg agerer i forskellige sammenhænge. Både i eget navn, og som underleverandører til konsulenthuse, som jeg har et værdifællesskab med. Den feedback jeg får hyppigst er, at dem jeg er sammen med får nye ideer og ser nye løsninger på problemer, som de ellers har bøvlet med. Det gør mig både glad og taknemmelig.

Du kan kontakte mig på tj@happyfire.dk eller ringe til mig på +45 30 48 62 28.

Jeg ser frem til at hjælpe enten dig, eller nogen du kender.